Ioana Filimon, agresată și înșelată de fostul iubit: „M-a pus să stau cu acea femeie la masă”

 

Ioana Filimon a făcut confesiuni despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei. Vedeta a fost victima violenței domestice și a episoadelor numeroase de infidelitate, despre care, acum, a făcut dezvăluiri uluitoare.

Ioana Filimon este una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din showbiz-ul autohnton, însă acest aspect nu a contat pentru fostul partener de viață care a înjosit-o în fel și chip. Vedeta a fost înșelată de fostul iubit și agrresată fizic și verbal, fiind supusă la tratamente pe care nu ar trebui să le suporte nimeni, niciodată.

Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Ioana Filimon a dezvăluit că a simțit pe pielea ei ce înseamnă violența domestică, după ce a fost agreasată de fostul iubit, atât verbal, cât și fizic.  Vedeta a dezvăluit că episoadele violente erau bruște, fără să existe vreun motiv pentru care este lovită.

„Nu accept ca un bărbat să agreseze o femeie, dar și eu am avut parte de asta. Eu nu am reacționat că nu am conștientizat că mi se întâmplă mie. El nu a avut niciodată un motiv întemeiat. O femeie nu merită să fie bătută sau agresată verbal', a declarat Ioana Filimon la o emisiune tv.

În același timp, Ioana a mărturisit că l-a iertat, însă nu a uitat tot chinul la care a fost supusă. Mai mult de atât, pe lângă agresiuni, vedeta a fost și înșelată în repetate rânduri, la un moment-dat fiind pusă la masă chiar cu amanta lui.

„Pe lângă că mă înșela, m-a pus și cu acea femeie la masa. Eu nu știam', a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest