Ioana Filimon, declarații exclusive la Antena Stars despre planurile ei de viitor: "Abia aștept să mă căsătoresc”

 

Ioana Filimon a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena Stars că își dorește să se căsătorească și abia așteaptă să facă acest pas. Chiar dacă preferă să fie discretă cu privire la viața ei personală, vedeta a mărturisit că va face declarații despre planurile ei amorose după ce se va căsători.

Ioana Filimon a explicat că a ales să nu mai ofere detalii despre viața sa personală pentru că nu i-ar mai merge la fel de bine dacă ar vorbi despre ce se întâmplă. Totuși, vedeta a făcut o excepție și a mărturisit că își dorește să se căsătorească și că acest lucru este foarte important pentru ea.

„Nu o să mai ofer detalii despre viața mea personală pentru că tot timpul când am făcut-o nu a fost ok, așa că până când nu o să mă vedeți căsătorită, nu mai dau detalii despre viața personală. (...) Da (n.r. s-ar vedea căsătorită)! Îmi doresc, chiar e un lucru pe care mi-l doresc și abia aștept”, a mărturisit Ioana Filimon, pentru Antena Stars

În ceea ce privește cariera sa, Ioana Filimon a dezvăluit că s-a retras la Timișoara, unde s-a angajat la aeroport. Chiar dacă are și un business, vedeta se concentrează și pe job-ul său și se simte foarte bine în colectivul de la aeroport, unde a mai lucrat în trecut.

„Cum bine știe toată lumea m-am retras în Timișoara și da, este adevărat că m-am angajat la aeroport. Eu am mai lucrat la aeorport mai de mult în Timișoara și nu mi-a fost deloc greu să mă întorc, mai ales pentru că știam colectivul și voiam să îmi schimb un pic perspectiva și acum am luat o mică pauză și nu știu cu ce mă voi surprinde în continuare că la mine niciodată nu se știe ce voi face în continuare”, a spus vedeta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest