EXCLUSIV Ioana Filimon, în pragul disperării! Se teme pentru viaţa ei, după ce a fost sechestrată de fostul iubit VIDEO

 

Ioana Filimon trăieşte o viaţă mai ceva ca în filme! După ce surse din apropierea vedetei au declarat că aceasta ar fi fost sechestrată în Turcia de iubitul milionar, iată că sunt ridicate alte semne de întrebare la adresa relaţiei dintre cei doi.

Iubitul turc, cel care i-a fost iubit şi artistei Otilia Bilionera, a vorbit recent pentru Spynews.ro şi a explicat situaţia cu aşa zisa răpire. Se pare că problemele dintre cei doi au început atunci când a aflat că va merge din nou la închisoare şi nu a fost vorba nicio clipă de sechestru, ci de o răzbunare din partea vedetei.

Conform www.spynews.ro, surse din apropierea Ioanei Filimon au dezvăluit că vedeta este de-a dreptul terorizată din cauza situaţiei, iar mărturiile milionarului turc sunt nişte aberaţii pentru a o denigra. Unul dintre semnele că acesta minte ar fi chiar implicarea Ambasadei. Şi nu doar atât! Se pare că Ioana Filimon s-a deconectat permanent de tot ce înseamnă internet, din cauza fricii care o domină.

Aceleaşi surse au menţionat că Ioana Filimon îşi doreşte să existe loc de reconcilier, pentru a pune odată pentru totdeauna, punct,  situaţiei care a destabilizat-o. Vedeta a părăsit locuinţa din Turcia, dar cu toate acestea, fostul iubit nu îi dă pace şi o caută încontinuu.

Deoarece este de părere că numai prin comunicare poate soluţiona problemele care au rămas nerezolvate, Ioana Filimon păstrează legătura cu acesta, mai precis îi răspunde la apeluri şi mesaje în continuare.

Mai multe detalii despre situaţia în care se află Ioana Filimon, găsiţi AICI!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest