Ioana Ginghină, dezvăluiri cutremurătoare din interiorul mariajului cu Alexandru Papadopol: „Ruxi mi-a zis: divorţaţi, că nu mai pot”

 
+2 click pentru
galerie

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au luat-o, oficial, pe drumuri separate. Asta după ce, în cursul zilei de miercuri, cei doi au semnat actele de divorţ, într-un cabinet notarial din Capitală.

Prezentă la un eveniment monden, imediat după ce a semnat actele, Ioana Ginghină a făcut câteva declaraţii despre relaţia pe care a avut-o cu Alexandru Papadopol, mărturisiri la care nu se aştepta nimeni.

Aparent neafectată de situaţie, Ioana Ginghină a afişat o faţă zâmbitoare, în ciuda perioadei prin care trece. Vedeta a mărturisit că îşi găseşte motive pentru fericire, fiind chiar mai numeroase decât cele care i-ar putea cauza supărări. Aceasta a declarat că se va focusa pe carieră şi pe creşterea fetiţei Ruxandra.

"Ruxi a ajuns să îmi zică demult: mama, divorţaţi că nu mai pot!", a spus Ioana Ginghină despre divorţ.

"Nu ne mai văzusem de două luni. Astăzi l-am mai întrebat ce mai face, ce filmează, l-am întrebat de doctor şi chiar a fost... eu zic că în timp lucrurile o să se rezolve şi o să scăpăm de tensiunea dintre noi. (...) Eu niciodată nu spun niciodată (n.r. împăcare). Familia, prietenii îmi sunt aproape. Nu mă vede pe mine nimeni plângând. Eu sunt bine, am un business, o carieră, sunt bine, sănătoasă. Motivele de a fi fericită sunt multe, nu am motive să stau să plâng", a mai spus Ioana Ginghină.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest