Ioana Ginghină, dezvăluiri din intimitatea cu noul iubit, după ce s-au mutat împreună! „Am scăpat de niște frici”

 

Iată că a răsărit soarele și pe strada Ioanei Ginghină, chiar dacă după divorțul tumultuos cu fostul soț nu credea că va întâlni atât de repede fericirea! Vedeta este mai mulțumită ca niciodată de viața sa, mai ales după ce noul partener s-a mutat alături de ea și fiica ei.

Pandemia de coronavirus a prins-o pe Ioana Ginghină într-o relație cu un nou bărbat, alături de care s-a și izolat la domiciliu. In cadrul unui interviu pentru viva.ro, vedeta a mărturisit că au reușit să ardă câteva etape odată cu mutatul împreună, iar chimia dintre ei nu poate fi contestată.

”Noi suntem ok, chiar foarte bine. Știi cum e, nimic nu e întâmplător. Așa am mai ars niște etape și am mai scăpat de niște frici inutile. Ne-am creat o rutină, ne-am obișnuit fiecare cu programul lui și mai avem un mare avantaj, curtea și spațiul. Avem fiecare loc pentru a desfășura activitățile pe care și le dorește”, a declarat Ioana Ginghina. 

Mai mult de atât, un alt lucru bun care s-a întâmplat în timpul pandemiei de coronavirus a fost apropierea ei de micuța sa, Ruxandra, alături de care face fel și fel de activități pentru a trece timpul cât mai repede.

”Ruxandra este foarte fericită. Are toată atenția din toate părțile. Ține legătura cu tatăl ei și ușor, ușor, încercăm să revenim la normal”, a mai povestit Ioana. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest