Ioana Ginghină face planuri de nuntă, dar nu mai vrea copii! „E mare diferența”

 

Cunoscuta actriță nu mai dorește să aducă pe lume un nou copil, chiar dacă susținea cu o jumătate de an înainte că vrea să fie din nou mamă. Vedeta a explicat la Antena Stars, în exclusivitate, ce a determinat-o să se răzgândească în această privință.

 

Ioana Ginghină a redescoperit bucuria de a trăi în brațele lui Cristi Pitulice. Actrița se simte mai fericită ca niciodată, este împlinită pe toate planurile și se pregătește să spună marele DA! Cei doi s-au decis să facă nunta, însă nu își doresc un eveniment de amploare, cu mulți invitați, ci unul restrâns, unde să fie prezenți numai oamenii dragi din viața lor. În urmă cu ceva timp, actrița a mărturisit că nunta va avea loc în toamna anului viitor, însă nu a spus cu exactitate pe ce dată. Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au ales să aștepte pentru că nașa lor este însărcinată și va naște în curând.

 

Dacă nașa cuplului este pe cale să aducă pe lume un copil, Ioana Ginghină nu mai este dispusă să facă acest pas. Cu o jumătate de an înainte spunea că și-ar dori un al doilea copil, dar actrița s-a răzgândit brusc. Ea a explicat în exclusivitate la Antena Stars ce a determinat-o să ia această decizie de ultim moment. Vedeta este de părere că ar fi o diferență prea mare de vârstă cu cel mic, drept urmare a dezvăluit că nu mai ia în calcul o nouă sarcină.

 

„Mă vedeam până acum vreo jumătate de an mamă pentru a doua oară, am zis că 45 de ani ar fi așa cam limita. Nu de alta, dar vreau să fiu la fel de bună mamă cum am fost și pentru Ruxi și trebuie să ai și energia necesară. La Ruxi, la 10 ani, aveam 30 și un pic, la copilul acesta aș avea acum 50 și un pic. E mare diferență și nu cred că mai e cazul să mă gândesc la o sarcină”, a mărturisit Ioana Ginghină, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest