Ioana Ginghină îţi recomandă o cura de detoxifiere cu sare amară! Slăbeşte un 1 kilogram într-o zi

 

Ioana Ginghină recunoaşte că a avut probleme de greutate, dar s-a străduit şi a muncit pentru silueta perfectă. Actriţa recomandă o cură de detoxifiere pentru o zi cu sare amară. Rezultatele sunt vizibile într-o singură zi.

Această cură este recomandată pentru detoxifierea ficatului, dar Ioana Ginghină susţine că o ține de fiecare dată când vrea să scape de un kilogram într-o singură zi.

Sarea amară nu ar trebui să îţi lipsească din casă pentru că este utilă atât pentru interior, cât şi pentru exteriorul corpului. Se poate comandat la farmaciile care au laborator propriu deoarece se găseşte destul de greu.

"Deci ceea ce fac eu atunci când vreau cu orice preț un abdomen plat, beau un pahar de apă cu o lingură de sare amară (sulfat de magneziu), dupムo masă copioasă. În acest mod, în 2-3 ore îmi curăț colonul și mâncarea nu are timp să se depună," a scris Ioana Ginghină.

Pentru cură de detoxifiere a ficatului și a colecistului, ai nevoie de 60 g de sare amară pe care o dizolvi în 750 ml de apă. Se obține o soluție laxativă, care se împarte în  trei pahare de a câte 250 ml fiecare.

Separat, se amestecă 200 ml ulei de măsline presat la rece şi zeama de la trei lămâi. În ziua respectivă, masa de dimineaţă se ia la ora 10:00, iar până la ora 14:00 nu se mănâncă nimic.

- La ora 14:00 se bea primul pahar (250 ml) de laxativ

- La ora 16.00 se bea şi al doilea (250 ml) de laxativ

- La ora 18.00 se înghite uleiul de măsline (200 ml) amestecat cu zeama de lămâie, apoi se stă pe partea dreaptă timp de jumătate de oră.

- La ora 22.00 se ia ultimul pahar de laxativ

- Iar la ora 23.00 se mănâncă o cană de griş fiert în lapte

- În timpul zilei se poate bea apă, dar nu cu o oră înainte si nici cu o oră după ce se bea uleiul.

Atenţie! Nu abuza de această cură pentru că este agresivă și destul de dură pentru corp. De asemenea, nu este recomandată celor cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastro-duodenal.

Foto: Facebook

M.T


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest