Ioana Ginghină, luată la rost de internauți: „Ia-ți botnița de la gură!”

 

Actrița a rămas fără cuvinte când a văzut mesajele a primit de la fanii de pe instagram pentru că a purtat mască într-un spațiu închis.

 

S-a format un curent puternic care nu este de acord cu respectarea măsurilor dictate de autorități pentru a preveni răspândirea Covid 19. A simțit-o pe propria piele și Ioana Ginghină, care a fost asaltată cu mesaje dure pentru simplul fapt că a purtat mască la salon, adică într-un spațiu închis. Actrița s-a arătat șocată de reacțiile urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare, care au atacat-o după ce au văzut imaginile din timpul vizitei ei la salon.

 

Ioana Ginghină, 44 de ani, a rămas perplexă când a văzut câți oameni o blamează pentru simplul fapt că a respectat reglementările în vigoare, în timpul unei vizite la un salon de înfrumusețare. Drept urmare a decis să ia atitudine și a spus care este punctul său de vedere asupra acestor reacții pe InstaStory. Ea consideră că, cel mai probabil, acei oameni care au atacat-o nu intră în magazine ori în alte spații închise, unde este obligatoriu să porți masca de protecție.

 

„Eu am pus ieri un story de la salon și purtam mască, normal. Mesajele erau „Ia-ți botnița de la gură”, „Ioana, tu porți mască?”, iar apogeul a fst un mesaj ”Te admiram până acum, dar acum văd că tu porți mască”. Ce e asta?! Dumneavoastră nu purtați mască? Eu nu pot să cred. asta înseamnă că ori nu mergeți la saloane, ori nu intrați în magazine. Regula e să purtăm mască. Nu vorbim de ”crezi nu crezi în vaccin”, vorbim strict de regulă”, le-a explicat Ioana Ginghină urmăritorilor ei de pe Instagram.

 

Ioana Ginghină nu a dorit să intre în polemici legate de vaccinare, însă în privința purtării măștii consideră că nu este vorba decât de respectarea reglementărilor în vigoare, pentru că nimeni nu poate intra în magazin, în salon sau în orice spațiu închis fără mască.

 

„V-ar plăcea mai mult de mine dacă n-aș purta mască, dacă n-aș respecta legea?  Dacă legea îmi spune că trebuie să port mască, indiferent că sunt sau nu de acord cu chestia asta, port mască. Eu sunt un om care respectă legea și mi-ar plăcea să cred că trăiesc într-o țară în care oamenii respectă legea”, a spus actrița.

 

Actrița a trecut prin boală în octombrie anul trecut. Ea declara la vremea respectivă: "Am avut COVID-19 în octombrie. A fost o formă ușoară, mulțumesc lui Dumnezeu și a trecut repede. Port mască, am redus ieșirile, respect toate regulile, m-am programat și la vaccin, dar nu am lăsat să ne afecteze mai mult decât e cazul această pandemie".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest