Ioana Ginghină, mai provocatoare ca niciodată! S-a pozat sexy, în costum de baie FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină face ce a spus! Îşi trăieşte viaţa din plin. În ciuda divorţului de Alexandru Papadopol, iată că frumoasa artistă are zâmbetul până la urechi şi se bucură de razele soarelui.

Ioana Ginghină s-a fotografiat într-un costum de baie galben, în care i se vede perfect silueta tonifiată pentru care ar invidia-o orice femeie. Cu o mega atitudine, bruneta şi-a anunţat admiratorii de pe social media că urmează să se întâlnească cu nimeni altul decât cu Ed Sheeran. Desigur, întâlnirea va avea loc cu el pe scenă şi ea în public, miercuri seară, atunci când artistul va concerta pe una din scenele din Bucureşti.

"Mă pregătesc pentru întâlnirea cu Ed Sheeran 😉🥰😁 #summerfun #goodvibes #l❤️summer", a scris Ioana Ginghină.

Dezvăluiri cutremurătoare din interiorul mariajului cu Alexandru Papadopol

Aparent neafectată de situaţie, Ioana Ginghină a afişat o faţă zâmbitoare, în ciuda perioadei prin care trece. Vedeta a mărturisit că îşi găseşte motive pentru fericire, fiind chiar mai numeroase decât cele care i-ar putea cauza supărări. Aceasta a declarat că se va focusa pe carieră şi pe creşterea fetiţei Ruxandra.

"Ruxi a ajuns să îmi zică demult: mama, divorţaţi că nu mai pot!", a spus Ioana Ginghină despre divorţ."Nu ne mai văzusem de două luni. Astăzi l-am mai întrebat ce mai face, ce filmează, l-am întrebat de doctor şi chiar a fost... eu zic că în timp lucrurile o să se rezolve şi o să scăpăm de tensiunea dintre noi. (...) Eu niciodată nu spun niciodată (n.r. împăcare). Familia, prietenii îmi sunt aproape. Nu mă vede pe mine nimeni plângând. Eu sunt bine, am un business, o carieră, sunt bine, sănătoasă. Motivele de a fi fericită sunt multe, nu am motive să stau să plâng", a mai spus Ioana Ginghină.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest