Ioana Ginghină, pozitivitate dusă la extrem după divorţul de Alexandru Papadopol! „Am mai mult loc în dressing”

 

Paharul nu e gol, ci e plin pe jumătate! Fix aşa vede Ioana Ginghină lucrurile după despărţirea definitivă de Alexandru Papadopol. Nu este secret faptul că actriţa a dovedit că este o femeie extrem de puternică, ce ştie să gestioneze cu succes problemele pe care le-a întâmpinat, de-a lungul vieţii. Iar cea mai recentă experienţă negativă a fost chiar divorţul de cel pe care l-a iubit până peste cap şi cu care are o fetiţă.

Recent, Ioana Ginghină a povestit pe pagina sa personală de pe internet, că are nevoie de un moment de linişte, moment pe care a decis să îl petreacă la părinţii săi, la Sibiu: "Unde poți să te vindeci mai bine decât la mama și la tata în brațe. Părinții sunt cei care îți spun sincer că ești cea mai minunată ființă de pe pământ și pe ei chiar îi crezi. La Sibiu am nimerit perfect într-o perioadă de festival. Tot acasă m-am reîntâlnit cu prietenii din copilărie, cu colegii de liceu cu toată adolescența mea, lucru care m-a făcut să capăt un vibe, o stare proaspătă, un zâmbet permanent pe buze și… un strop de Fericire. Da, parcă nu mă mai întâlnisem de mult cu Fericirea", a scris aceasta pe blog.

Odată la întoarcerea în Bucureşti, Ioana Ginghina a povestit că a hotărât să îşi mai lase fetiţa o perioadă la bunici, pentru şcoala de vară. Lucru care a pus-o pe actriţă în postura de a avea întreaga casă, numai pentru ea. Dacă pentru alte femei, acest lucru ar fi însemnat un context “oportun” pentru anxietate şi clipe de tristeţe, iată că pentru Ioana, a însemnat un moment de linişte şi reculegere.

"Apoi m-am întors acasă, fără Ruxi, ea a rămas la Sibiu să facă o școală de vară și, m-am trezit pentru prima dată singură în casă… poate părea ciudat, însă o să fiu sinceră cu voi și o sã vă spun că nu e chiar așa de rău să fii singură. Am control total asupra televizorului. Mă pot uita ore în șir, mâncând chestii nesănătoase. Dorm într-un pat mare de două persoane… singură. Este fantastic, nu mă mai înghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonală, dacă vreau. A și era să uit asta. Am mai mult loc în dressing, deci pot să-mi cumpăr haine căci nimeni nu va ști câte mi-am luat și cât au costat. Da, chiar că m-am hotărât să trăiesc clipa și să mă bucur de faptul că sunt liberă", a completat frumoasa actriţă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest