Ioana Ginghină, totul despre încercările pentru a-şi salva căsnicia cu Alexandru Papadopol: „Am încercat să fiu mai sexy”

 
+2 click pentru
galerie

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadapol au luat-o pe drumuri separate, oficial, în urmă cu o lună, după un mariaj de 12 ani. Actriţa a apelat la toate trucurile posibile pentru a-şi salva căsnicia, în speranţa că este o simplă fază, care poate fi depăşită.

Ioana Ginghină şi-a dorit extrem de mult să rămână alături de cel cu care are o fetiţă, până la sfârşitul vieţii sale. Din păcate, toate lucrurile pe care le-a făcut în direcția aceasta, nu au ajutat-o, ci din contră, din spusele acesteia, câteodată doar agravau situaţia.

Fosta soţie a lui Alexandru Papadopol a încercat să discute problemele cu cel care i-a fost partener de viaţă, dar răcirea dintre cei doi a fost atât de puternică, încât nu mai exista nicio altă soluție, decât divorţul.

"Încercările au constat în a fi ceea ce credeam eu că este femeia perfectă. Am început să fac mai multă mâncare, să fiu mai sexy. Eu oricum sunt extrem de atentă la cum stau prin casă și am tot soiul de… Adică, cine mă cunoaște știe dinainte că eu, așa...

Eram foarte atentă la exterior, nu la interior. Primeam, în schimb, aceleași texte, același comportament, poate chiar din ce în ce mai rău. Eu atunci mi-am propus să treacă Crăciunul și Revelionul, pentru Ruxi, să trecem de sărbători. Până atunci am zis să fac tot ce pot.

Cam astea au fost încercările, că altceva nu aveam ce să fac. Eu oricum îl înțelegeam, adică la noi nu exista 'unde te duci, ce faci, cât stai, unde stai', aici nu aveam ce să corectez. Nu am avut niciodată problema asta vizavi de program. Culmea, acum am, când sunt fosta soție, dar pentru copil.", a declarat Ioana Ginghină, pentru revista Viva!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest