Ioana Ginghină, transformare spectaculoasă după ce a slăbit opt kilograme! Cum arăta înainte/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

După divorțul de fostul soț, Ioana Ginghină s-a redescoperit și s-a ambiționat să ajungă în cea mai bună formă pe care a avut-o vreodată! Astfel că actrița a slăbit mult în ultima perioadă, iar ultima imagine publicată pe contul său de socializare stă drept mărturie!

Ioana Ginghină este un exemplu de ambiție și perseverență! Actrița le-a prezentat admiratorilor săi o imagine în care cuvântul de bază este „evoluție”. În urmă cu trei ani, vedeta cântărea cu opt kilograme mai mult, însă după ce a adoptat un stil de viață sănătos, bazat pe mișcare fizică și o alimentație sănătoasă, a ajuns să cântărească de la 63 de kilograme, doar 55 de kilograme!

Chiar și așa, vedeta a mărturisit că nu numărul kilogramelor de pe cântar au făcut-o să devina femeia din ziua de astăzi. Ci iubirea de sine și încrederea în propriile forțe pe care le-a câștigat odată ce a conștientizat că doar dacă le deține, poate fi fericită.

„Chiar nu contează câte kg aveam, întotdeauna am pus poze cu mine, in costum de baie, vara. Fericirea nu este direct proporțională cu greutatea, ea vine la pachet cu încrederea și iubirea de sine. Nu e ciudat că, deși ești frumosă, nu știi să strălucești? Da, vorbesc cu tine, femeie, căci așa am făcut și eu. Mă simțeam pierdută și nu înțelegeam de ce”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest