Ioana Grama, în pragul disperării după naștere! A fost nevoită să apeleze la psiholog VIDEO

 

Ioana Grama a trecut prin momente grele, iar totul s-a întâmplat la scurt timp după ce a născut.Vedeta a fost nevoită să apeleze şi la ajutorul unui psiholog. Deschisă ca întotdeauna, bloggeriţa a decis sa vorbească cu lux de amănunte depre tot ce a păţit.

Ioana Grama a mărturisit problemele cu care s-a confruntat. Chiar dacă îşi dorea cu nerăbdare să îşi strângă în braţe micuţele, vloggeriţa s-a lovit deja de primele obstacole din viaţa de mămică. În cadrul confesiunii de pe internet, vedeta a mărturisit că micuţa sa a plâns destul de mult, motiv pentru care a fost nevoită să iasă de urgenţă din casă, alături de cele mai bune prietene, pentru a se destinde.

„A venit de dimineaţă Ada la mine şi m-a văzut aşa plouată şi a zis: ''Trebuie să ieşi din casă! Hai să ieşim la o cafea, nu ştiu, oriunde, numai să ieşi la aer!''. Iar eu am avut o zi atât de grea cu Ayana. A plâns şi m-a stors de energie şi de puteri, iar seara am clacat, am început să plâng! Am zis că nu e ok ce se întâmplă şi l-am lăsat pe Alex să se ocupe de ea noaptea trecută. I-am pregătit sticluţe, riscul meseriei, mi-am asumat-o! A mâncat, a dormit, m-am liniştit şi eu şi astăzi am lăsat-o din nou 2 ore, cât doarme, cu Alex.” a spus Ioana Grama

Mai mult de atât, aceasta a apelat şi la un psiholog pentru a se asigura că va fi totul în ordine atât pentru ea, cât şi pentru fetiţa sa. „Vă mai ziceam că am avut un psiholog la spital, care a discutat cu mine, să se asigure că nu o iau razna după ce plec din spital. Îmi zicea că e foarte important ca în fiecare zi să îţi acorzi 2 ore fără copil. Să stai tu cu tine sau cu prietenele tale sau cu cine vrei tu, dar să nu uiţi de tine! Şi astăzi când a venit Ada, aşa mi-am dat seama că numai în casă am stat cu Ayana şi că trebuie să mai ies din casă! Dacă înebunesc eu, e gravă situaţia! Şi dacă nu sunt eu bine, nici ea nu e bine şi atunci am zis că un copil fericit înseamnă o mămică fericită!", a completat vloggeriţa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest