Ioana Grama, pusă la zid, după ce a filmat-o pe fiica sa, în timp ce era târâtă de un câine: „Nu văd nimic anormal în asta”

 

Ioana Gramă a fost pusă la zid, după ce a publicat un filmuleț cu fetița ei, care se juca cu cățelul familiei. Urmăritorii vedetei au interpretat gestul vedetei ca pe unul de neglijență totală, taxând-o dur!

Ioana Gramă este una dintre cele mai urmărite femei pe social media. Vedeta nu ratează să imortalizeze niciun moment special din viața ei, lucru care uneori poate genera reacții negative la adresa ei.

Așa cum s-a întâmplat și de data aceasta când Ioana Gramă a filmat-o pe fiica ei, în timp ce era „târâtă”, în joacă, de cățelul familiei. Urmăritorii vedetei au considerat că a dat dovadă de inconștiență, dat fiind că și-a lăsat micuța lângă un patruped care o poate răni, în timp ce ea filma și râdea de cele întâmplate.

Reacția acidă a Ioanei Gramă

La scurt timp după ce a fost pusă la zid, Ioana Gramă le-a transmis un mesaj acid tuturor celor care au judecat-o pentru gestul inofensiv și care s-a vrut a fi amuzant.

„A luat-o lumea razna. Auzi, câinele îi smulgea mâna copilului și eu stăteam și râdeam. Mi se pare incredibil cât de nebuni sunt oamenii și cum pot să interpreteze un lucru frumos. Când am postat, nu mă gândema nici o secundă că poate să ia o asemenea întorsătură. Copilul meu, care este cel mai fericit copil din lume și primește toată iubirea. Vă pot asigura de asta. Mai ales când îl vede pe Sony (n.r. câinele). Nu văd nimic anormal în chestia asta. Copila râdea și era fericită. Nu aveți cum să înțelegeți. Copila a crescut alături de câinele ăla. Nu ar putea să îi facă rău niciodată. Când îl vede pe Sony uită de tot, i se luminează fața, și voi scrieți așa ceva. Sunteți nebuni, ați luat-o razna”, a fost replica dură a Ioanei Grama.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest