Ioana Năstase, reacţie nervoasă la adresa unui tânăr care s-ar da drept fiul fostului tenismen. S-a întâmplat chiar la ziua lui Ilie

 

Ioana Năstase a avut o ieșire nervoasă la evenimentul unde s-a sărbătorit ziua de naștere a soțului ei, după ce un tânăr s-ar fi dat drept fiul fostului tenismen. Bruneta nu a mai putut să se abțină și a răbufnit, iar noi vă prezentăm imagini exclusive! Soția lui Ilie Năstase nu a mai ținut cont de nimic.

Deși probabil că avea în plan să se distreze de ziua lui, Ilie Năstase nu a avut parte de liniște, asta pentru că soția lui și-a ieșit din minți, după ce un tânăr s-ar fi dat drept fiul lui. Partenera de viață a fostului tensimen nu a mai ținut cont de nimic, nici măcar de invitații de la eveniment, și a cerut explicații.

Ioana Năstase a fost vizibil deranjată de prezența tânărului respectiv, mai ales pentru că este aproape convinsă că acesta își dorește să profite de pe urma fostului tensimen. Pentru că nu s-a mai putut abține, soția lui Ilie Năstase a ținut să precizeze că presupusul fiu al fostului sportiv vrea să îl manipuleze financiar.

„Două persoane au apărut peste noapte. Acest domn, Cezar Florea, a apărut peste noapte. Dragul meu, eu vorbesc cu tine, să vină aceste două persoane care mai devreme erau aici. De unde au apărut în viața ta? Acel domn cum a apărut și spune că este fiul tău, îl cheamă cumva Năstase? Este fiul tău? Vreau să știu. Dacă îl cheamă domnul Năstase, atunci eu mă retrag. Îți urez o viață frumoasă”, a spus Ioana Năstase.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest