Ioana Popescu și soțul ei, probleme în căsnicie! Interviu la dublu la Antena Stars: „Nu știam nimic de trecutul ei!”

 

Sunt căsătoriți de doar câteva luni, dar iată că problemele în cuplu au apărut între cea supranumită „devoratoarea de fotbaliști” și alesul inimii ei.

 

„Devoratoarea de fotbaliști” și soțul ei au acordat un interviu la dublu la Antena Stars. Cei doi au povestit cum au ajuns să se cunoască și au decis să-și unească destinele. Chiar dacă nu știa, inițial, detaliile din trecutul celei care i-a devenit soție, partenerul de viață al Ioanei Popescu susține că nu a fost deranjat de ceea ce a aflat și de ceea ce continuă să afle pe parcurs. Bărbatul precizează că o acceptă pe brunetă cu bune și rele.

 

„Când a început relația noastră nu știam nimic de trecutul ei. I l-am acceptat așa cum este când am aflat despre el. Câteodată mai descopăr câte un lucru nou, dar nu, nu mă deranjează. (...) N-a fost niciun șoc, pentru că, până la urmă, dacă îți place de cineva, îți place așa cum este. Și poate că și acel trecut al lui l-a modelat să fie așa cum îți place ție sau așa cum îmi place mie”, a explicat soțul Ioanei Popescu, pentru Antena Stars.

 

De partea cealaltă, Ioana Popescu a povestit cum a fost cucerită de soț: „Era singurul dintre bărbații care mă curtau atunci care m-a ajutat cu adevărat. Nu financiar, e vorba să stea lângă tine, să vadă ce e cu mama, că era internată. Niște chestii minore, dar foarte importante pentru mine”.

 

Cei doi întâmpină o serie de probleme în primele luni de mariaj: „Sunt niște probleme. Cea mai mare e pisica, care s-a îngrășat de când stăm împreună”, a spus Ioana Popescu. Iar cea de-a doua ține de aspectul religios, el fiind catholic, ea ortodoxă, așa că încă nu știu în ce lăcaș își vor lega destinele în fața divinității.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest