Ioana Popescu susține că a avut o idilă cu Dan Bittman: „Am apreciat că niciodată nu m-a mințit”

 

Supranumită „devoratoarea de fotbaliști”, Ioana Popescu a făcut victime și printre marii artiști din România.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Ioana Popescu a oferit detalii despre povestea de dragoste cu Dan Bittman. Ea susține că îl știa pe acesta din adolescență, de când avea 18 ani, iar solistul era un mega-star. De altfel, bruneta a mai spus că el a fost cel care a abordat-o prima data, transmițându-i mai multe mesaje.

 

"Eu pe Dan îl știu de mulți ani. Într-adevăr atunci nu mă gândeam la așa ceva. Eu îl vedeam tot timpul ca pe un mare star. În momentul în care m-a abordat am zis "wow". Îi ceream sfaturi muzicale. Eu am și acum un mesaj de al lui, în care îmi spunea că am o voce frumoasă.", a declarat Ioana Popescu, în exclusivitate la Antena Stars.

 

Ioana Popescu a dezvăluit că a fost îndrăgostită de celebrul cântăreț, mai ales că l-a cunoscut în perioada lui de glorie, când majoritatea femeilor îl plăceau pentru melodiile sale de dragoste: "Cred că 80% dintre femei au fost îndrăgostite de el după ce i-au ascultat piesele. Mă atrăgea când eram mai mică. Acum, în ultima vreme, nu pot să zic că mă atrage. În momentrul în care vorbea cu el mi se părea că aveam o super conexiune. Mi se pare foarte sincer. Pe de altă parte este foarte egoist, foarte egocentrist și narcisits. Și i-am spus 'De aia o să rasmai singur, fiindcă nu vrei să acorzi atenție unei singure femei'."

 

Vedeta a mai mărturisit că în perioada în care era în tandrețuri cu cântărețul acesta i-a spus că mai este împreună cu cel puțin trei femei. Drept urmare, Ioana Popescu a declarat că i-a apreciat întotdeauna sinceritatea: "Era foarte drăguț și foarte cuceritor. Am apreciat că niciodată nu m-a mințit”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest