Ioana Radu, regina romanţelor, are o poveste de viaţă fabuloasă! Câţi bărbaţi celebri au intrat în viaţa ei?

 
+2 click pentru
galerie

O viaţă demnă de Hollywood! A cântat, a iubit şi a trăit la maximum un destin nu mereu fericit, dar fascinant. Este, a fost şi va rămâne o legendă: Ioana Radu, Regina Romanţelor. O poveste fabuloasă, despre o artistă mare cât un brand de ţară!

A avut o carieră fabuloasă şi a fost 33 de ani pe scenă. A cântat, s-a bucurat de viaţa pe care şi-a trăit-o la maxim. A fost una dintre răsfăţatele vremii. Ioana Radu, una dintre doamnele care a marcat total muzica populară.

A început să cânte în 1939, când România se pregătea să intre în război. S-a lansat la radio, acolo unde s-a şi făcut cunoscută. După succesul radiofonic, Ioana Radu, pe numele ei adevărat, Eugenia Braia şi-a continuat cariera în Ploieşti. Cântă într-un restaurant, dar făcea naveta pentru a nu pierde legătura cu radioul.

Şi-a trăit viaţa cu o intensitate şi o nebunie frumoasă, atât pe scenă cât şi în afara ei! Ioana Radu a iubit şi a fost iubită.

A fost o zeiţă pe scenă şi o adevărată Afrodita în viaţa reală. Marea dragoste pentru muzică a apropiat-o la vărsta adolescenţei de Romeo Rădescu, profesor "candidat" la o catedră de muzică, dar şi la măna Ioanei. Muzica lui a sensibilizat-o, iar artista a acceptat cererea în căsătorie. Sărăcia i-a făcut să accepte să cânte oriunde. Şi făceau echipă bună, el la pian, iar ea cu vocea.

Aflaţi mai multe detalii despre povestea ei fabuloasă de viaţă urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Jurnalul.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest