Ioana Simion și Ilie Năstase au renunțat la divorț? Cum s-au afișat cei doi, în prag de separare/ FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Încurcate mai sunt căile dragostei, iar Ioana Simion și Ilie Năstase știu asta cel mai bine! După ce soția fostului mare tenismen a dezvăluit că nu mai există cale de împăcare între ei, iată că pare că cei doi și-au mai dat o șansă. Astfel că au lăsat deoparte toate neînțelegerile și au devenit părinții spirituali unui copil chiar în weekend-ul acesta.

După ce s-a vehiculat că Ioana Simion ar fi depus deja actele de divorț, însă Ilie Năstase nu vrea să le semneze nici în ruptul capului, lucrurile pare că s-au liniștit între cei doi și pare că au uitat că sunt în pragul separării.

Ioana și Ilie Năstase au devenit nașii unui copilaș frumos în cursul zilei de sâmbătă, 30 mai, la Mănăstirea Izvorul Tămăduridii din comuna Crucea, județul Constanța. Bruneta a publicat o serie de imagini cu micuțul creștinat și cu soțul său, pe pagina sa personală, în care păreau foarte fericiți. „Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru încreștinarea micuțului Teodor!”, a scris Ioana pe Facebook.

La cum arată lucrurile pare că Ilie Năstase a reușit să o convingă cumva pe Ioana Simion să renunțe la divorțul pe care îl anunța cu vehemență, în urmă cu câteva zile.

"Da, este adevărat, astăzi (n.r. -ieri) facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorţez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic. Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni. Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături. E normal să comunicăm. Dar doar atât. Nimic mai mult. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi liniştită", a dezvăluit Ioana Simion pentru Click.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest