Ion Dolănescu, mereu în sufletele românilor, comemorat de fiul său la 14 ani de la trecerea sa în neființă

 

Fiul regretatului artist Ion Dolănescu, Ionuț Dolănescu, a comemorat 14 ani de la moartea tatălui său, alături de prieteni și o parte din fini. În fiecare an, pe 19 martie, Ionuț organizează parastasul pentru tatăl său și îi aduce un omagiu prin cântecele interpretate la un concert. Ionuț a mărturisit că nu poate uita ziua de 19 martie 2009, când tatăl său a murit și că este fericit să vadă că Ion Dolănescu este încă în inimile românilor.

Cu privire la comemorare, Ionuț a spus: „La 25 ianuarie, 7 ianuarie, când era ziua numelui, de Sfântul Ioan, pe 19 martie. Ne-am adunat aici câțiva prieteni, câțiva fini, câțiva apropiați ai marelui Ion Dolănescu, pentru a-l comemora și a ține o rugăciune pentru cel care a fost marele om și artist Ion Dolănescu. Dumnezeu să-l odihnească."

Ionuț a subliniat că Ion Dolănescu a fost un artist impresionant și un mare patriot, iar cântecele sale încă sunt în sufletele românilor. În cadrul unui concert recent, Ionuț a cântat câteva dintre melodiile tatălui său, menționând că Ion Dolănescu rămâne marele domn al muzicii populare românești.

Ionuț l-a descries pe tatăl său ca fiind o complexitate și un geniu al muzicii populare românești, dar și un om extraordinar, de o generozitate aparte. "Pentru mine, a fost și tată, și mamă", a adăugat el.

În concluzie, Ionuț Dolănescu l-a comemorat cu respect și afecțiune tatăl său, regretatul artist Ion Dolănescu, la 14 ani de la moartea acestuia, evidențiindu-i renumele și impactul puternic asupra muzicii populare românești și a poporului român


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest