Ion Manole nu poate fi înmormântat lângă fiica sa: „La Mădălina, stăpân este soțul”

 

Ion Manole a murit în cursul zilei de miercuri, 9 septembrie, după ce a făcut un stop cardio-respirator cauzat de infectarea cu COVID-19. Chiar și după moarte, tatăl regretatei artiste nu își poate găsi liniștea. Bărbatul nu poate fi înmormântat lângă fiica sa, iar fratele Mădălinei Manole a explicat și care este motivul.

Tatăl și mama Mădălinei Manole se reîntâlnesc după moartea, purtând amândoi o povară imensă: nerezolvarea cazului morții fiicei lor. Mai mult de atât, niciunul dintre ei nu a reușit să își vadă nepotul, înainte să moară.

O altă durere pe care cei doi o împărtășesc și după moarte este faptul că nici trecuți in neființă nu pot fi alături de fiica lor, Mădălina Manole. Iar asta pentru că trupul neînsuflețit al lui Ion Manole va fi îngropat lângă soția sa, în cimitirul Bolovani din Ploiești, dar nu și lângă fiica sa, pentru că „la Mădălina, stăpân este soțul”.

Cum va arăta înmormântarea în pandemie

Cu doar câteva zile înainte ca tatăl său să moară, fratele Mădălinei Manole ne-a dezvăluit cum se va desfășura înmormântarea părintelui său infectat cu noul coronavirus.

„Alerg. Firmă funerară, cimitir. Am înțeles că sunt niște proceduri ciudate decedaților de COVID. Nu li se mai face slujbă la biserică, la capelă. Îi duc direct la cimitir.  Sunt băgați în saci de plastic, cu formol, hainele deasupra, slujba la groapă și s-a încheiat tot. Nici parastas nu se poate face. Asta a fost soarta lui. Avea el fraza lui: “nu mor caii când vor câine și că trage de el pentru aflarea adevărului”. Dar se pare că nu o să mai apuce să își vadă nepotul.” a spus fratele Mădălinei Manole.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest