Ionel Ganea a divorțat! Averea substanțială cu care s-a ales soția lui după despărțire

 

Ionel Ganea și soția sa au divorțat, într-un final! După nenumărate termene de judecată, cei doi au semnat actele de divorț și chiar dacă Dana Iaru nu s-a ales cu tot ce și-a dorit în urma partajului, cert este că o bună bucată de timp se va bucura de o avere deloc de neglijat!

Ionel Ganea și soția sa au divorțat, după un o perioadă bună în care au stat cu nervii întinși la maximum. Magistrații Judecătoriei Făgăraș au dat decizia finală în cazul procesului celor doi, iar acum, sunt liberi și lipsiți de obligații!

Cu ce s-a ales soția lui după divorț

După cum spuneam, Dana Iaru va primi lunar o sumă substanțială din partea fostului partener. Fostul star al Gnerației de Aur va fi nevoit să îi plătească soției sale o rentă de 5.000 de lei.

"Admite apelul declarat de apelanta reclamantă Ganea Daniela Marcela împotriva sentinței civile nr. 2505/10.12.2019 a Judecătoriei Făgăraș, pe care o schimbă în parte și în consecință:

Obligă pârâtul Ganea Ioan Viorel să plătească reclamantei Ganea Daniela Marcela suma de 5.000 lei lunar cu titlu de prestație compensatorie sub formă rentei viagere. Respinge apelul declarat de apelantul pârât Ganea Ioan Viorel împotriva sentinței civile nr. 2505/10.12.2019 a Judecătoriei Făgăraș. Menține celelalte dispoziții ale sentinței civile apelate. Definitivă", a fost decizia magistraților.

Ionel Ganea și Dana Iaru sunt părinții a doi copii: Ioana în vârstă de 22 de ani și George de 19 ani care este fotbalist la echipa "Viitorul".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest