Ioniță de la Clejani, declarații uluitoare despre iubitul Margheritei: „Are și altă orientare sexuală” VIDEO

 

Chiar dacă Margherita a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce se săruta cu patos, cu Theodor, tânărul controversat pe umerii căruia s-a pus toată vina accidentului provocat de vedetă, Ioniță de la Clejani neagă până în pânzele albe că acesta ar fi iubitul fiicei sale. Ba mai mult, susține că are și altă orientare sexuală!

La o zi distanță de accidentul rutier pe care l-a produs Margherita de la Clejani din cauza consumului de droguri, vedeta și iubitul său au simțit nevoia să facă o scurta plimbare prin parc, unde și-au ales un loc departe de ochii curioșilor și s-au sărutat cu foc. Imaginile au făcut înconjurul internetului atât din cauza comportamentului dubios și nepăsător al fiicei Clejanilor, cât și din cauza gesturilor violente pe care le-au arătat față de maimuțica pe care au luat-o după ei la întâlnire.

Chiar și așa, în ciuda tuturor dovezilor, Ioniță de la Clejani nu vrea să accepte nici în ruptul capului că fiica sa umblă cu un asemenea tânăr. Ba mai mult decât atât, în cadrul interviului oferit pentru „Xtra Night Show”, interpretul de muzică lăutărească a susținut că ar fi imposibil să existe o relație amoroasă între ei, dat fiind că Theodor nu este atras de femei.  

„Băiatul ăsta nu e iubitul Margheritei. Vă spun asta, pentru că eu am auzit că băiatul ăsta are și altă orientare sexuală. Eu vă spun ce am auzit”, a declarat Ioniță pentru Xtra Night Show.

Cum s-au cunoscut cei doi

Potrivit spuselor lui Ioniță de la Clejani, Margherita l-ar fi cunoscut pe Theodor, după ce acesta ar fi pretins că este un designer și că este dornic sa o ajute la lansarea colecției de haine.

„Margherita nu consumă droguri. Acest băiat a contactat-o pe Marga, s-a prezentat ca un designer știind că Marga o să își lanseze o colecție de haine. Acum 2 săptămâni de zile l-a chemat pe băiatul ăsta, a venit la mine acasă, a vorbit cu el, s-a prezentat ca designer, l-am pus să deseneze, am văzut că știa”, a spus Ioniță pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest