Ioniță de la Clejani, disperat să i se facă dreptate fiicei lui! Vrea să plătească pentru grăbirea rezultatelor INML! !

 

Deși în prima fază Ioniță de la Clejani a negat că fiica lui ar avea vreun dosar penal deschis din cauza accidentului pe care l-a provocat sâmbătă dimineață, artistul a acceptat, în cele din urmă, situația, iar acum luptă cu toate armele ca să îi facă dreptate Margheritei. Astfel că interpretul de muzică lăutărească i-a angajat până și un avocat fetei sale pentru a soluționa problema cât mai repede.

Dacă imediat după accidentul provocat de Margherita, Ionița de la Clejani susținea că nu este nici vorbă ca fiicei sale să îi fie deschis un dosar penal, după ce a fost prinsă drogată la volan, iată că adevărul este cu totul altul și nu mai poate fi negat. Chiar și așa, tatăl Margăi este încă în faza de negare în ceea ce privește consumul de stupefiante, motiv pentru care face tot posibilul ca fiica sa să iasă cu basmaua curată din scandalul în care este protagonistă.

Ioniță de la Clejani a mărturisit că ar fi dispus să facă orice, până și să plătească pentru grăbirea rezultatelor de la INML: „I-am angajat un avocat să o apere în acest dosar penal. Mai multe nu am voie să spun, pentru că este în cercetare. Bineînțeles că îi pare de ce s-a întâmplat, dar este o învățătură de minte, să fim atenți, să avem grijă de noi”, a spus Ioniță de la Clejani, la RomâniaTV.

Aruncă vina pe pastilele de slăbit

Atât Ioniță, cât și Viorica de la Clejani susțin până în pânzele albe că testul DrugTest făcut de oamenii legii la fața accidentului a ieșit pozitiv din cauza unor pastile de slăbit pe care Margherita le-a luat un timp îndelungat, nicidecum din cauza consumului de droguri.

„Nu iese nimic pozitiv acolo, n-a ieșit nimic pozitiv clar. Este un DrugTest, nu e nimic, nimic scris medical. Iei o pastilă de la farmacie și îți iese o substanță, aceeași ca în altele... Nu știu cum se numesc pastilele, dar o cădere de calciu este de luat în calcul”, a mai spus Ioniță de la Clejani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest