Ioniţă de la Clejani, îngrijorat de starea de sănătate a Margheritei: "Dietele îi scad imunitatea şi se îmbolnăveşte în secunda doi!"

 
+2 click pentru
galerie

Margherita de la Clejani trece prin clipe îngrozitoare. Vedeta şi-a băgat pur şi simplu părinţii în sperieţi. De la concert a ajuns direct la spital.

Margherita de la Clejani a ajuns de urgenţă la spital, iar doctorii au pus-o imediat la perfuzii. Bruneta speră să se facă bine cât mai repede. Nu de alta, dar începe sezonul estival şi are programate zeci de concerte. Vedeta nu e la prima răceală din acest an. În urmă cu doar două săptămâni, a avut alte probleme de sănătate. S-a ferit de răceală, dar se pare că nu a reuşit să scape.

Tatăl ei, Ioniţă, a intrat în legătură telefonică directă la "Star Magazin" şi a dat ultimele detalii despre starea fetei lui.

"Încerc să îi explic că nu tot ce zboară se mănâncă şi dacă nu avem grijă de noi, ajungem la spital. Ea nu are grijă de ea, e fericită că şi-a luat permisul, dar să îţi faci duş să mergi cu aerul condiţionat la maxim, nu e bine. În afara faptului că dietele pe care ea le ţine îi scad imunitatea şi se îmbolnăveşte în secunda doi, uite aşa o ducem din problemă în problemă. Nu avem nevoie de aşa ceva, dar cheliosului îi trebuie tichie de mărgăritar. E normal să fiu supărat pe ea, aseară am ajuns la spital cu ea, Viorica îşi face o grămadă de griji. A făcut febră şi o să mai dureze până se va face bine. O să îi spun doctorului să îi facă nişte injecţii în fund care să doară, să se înveţe minte," a spus Ioniţă de la Clejani, astăzi, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest