Ioniță de la Clejani, reacție furibundă, după ce Margherita a agresat fizic și verbal două femei: „Pleacă de aici!”

 

Dacă după accidentul rutier pe care l-a provocat Margherita, Ioniță de la Clejani și-a menținut calmul și a oferit toate detaliile despre situația în care se afla fiica sa, ei bine, acum lucrurile s-au schimbat radical! Artistul a avut o reacție furibundă după ce fata sa a agresat fizic și verbal două femei pe Calea Victoriei!

Margherita de la Clejani este acuzată că ar fi agresat atât verbal, cât și fizic, două angajate ale unei agenții imobiliare de pe Calea Victoriei. În urma comportamentului nepotrivit, vedetei i s-a deschis și un dosar penal.

Cum a reacționat Ioniță de la Clejani

Abordat de unul din reporterii emisiunii „Xtra Night Show”, în legătură cu noul scandal de proporții în care se află fiica sa, Ioniță de la Clejani a răbufnit și a avut o reacție nervoasă deloc specifică lui.

Ioniță nu doar că a fost extrem de agresiv verbal cu reporterul care se afla la datorie, ci l-a și agresat fizic, fiind deranjat de faptul că fiica sa este „agasată” de presă. Dacă odinioară, artistul era cel care își păstra calmul și folosea toate armele ca să își apere odrasla, de data aceasta, din cauza comportamentului său agitat și agresiv, nu s-a mai putut întâmpla acest lucru.

Margherita neagă toate acuzațiile care i s-au adus

Margherita de la Clejani a negat cu vehemență că ar fi agresat verbal sau fizic pe cineva, în ciuda tuturor informațiilor din comumincatul Poliției.

„Nu este adevărat. Sunt aici la magazin, vezi ce fac. Eu iubesc și respect toate ființele de pe această planetă și iubesc cel mai mult Poliția Română. E în regulă, nu are caracter public (n.r. dosarul penal). O să răspund când vei fi îmbrăcat mai adecvat”, i-a spus Margherita de la Clejani reporterului de la „Acces Direct”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest