Ioniță de la Clejani, reacție neașteptată după ce Margherita s-a filmat în timp ce dansa cu un pistol în mânâ!

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă a intrat în gura tuturor din cauza accidentului pe care l-a provocat din cauza consumului de droguri, Margherita nu pare că ar vrea să se liniștească, ci din contră, atrage și mai multă atenție asupra sa. După ce fata Clejanilor a publicat o serie de filmări controversate pe pagina ei de socializare, reporterii l-au asaltat cu întrebări pe Ioniță despre comportamentul bizar al fiicei sale, însă acesta s-a arătat extrem de recalcitrant.

Familia Clejanilor a ajuns în atenția mass-mediei atât din cauza scandalului în care este implicată Margherita, cât și din cauza ultimelor gesturi făcute de aceasta, comportament care nu îi este deloc favorabil în contextul de față.

Ioniță de la Clejani a fost întrebat despre cum i se par ultimele postări ale fiicei sale, mai ales cea în care s-a filmat dansând cu un pistol în mână și face declarație de amor mafiei.

„Foarte bine ce a postat. Nu știu ce a postat. Este în derulare procesul. Nu mai facem declarații de presă”, a declarat Ioniță de la Clejani, care a fost abordat de reporteri în timp ce se urca la volan.

Vizibil nervos, interpretul de muzică lăturească s-a urcat în mașină și a început sa claxoneze agresiv autoturismul din fața lui, demarând în viteză.

A luat-o razna

După ce a provocat un accident rutier sâmbătă dimineață și a fost depistată cu substanțe interzise în organism de oamenii legii, Margherita a intrat în vizorul tuturor. Deși toată lumea se aștepta să intre într-un con de umbră, cel puțin, până se vor calma lucrurile, fata Clejanilor pare că se bucură de atenția primită și face cele mai nebunești gesturi. În cele mai multe dintre ele afișează o image de „fată rea” pe care și-a insușit-o în ultima vreme, oripilându-i pe toți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest