Ionuț Cercel, în culmea fericirii, după ce a devenit tată pentru a doua oară! Prima imagine cu fetița/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Ionuț Cercel are de ce să fie mândru! Manelistul a devenit tătic pentru a doua oară, dar de data aceasta, de fetiță! Anunțul a fost făcut chiar de el prin intermediul unui mesaj extrem de emoționant, pe contul său de socializare.

Ionuț Cercel are tot ce își poate dori cineva! Pe viața profesională înfloritoare, manelistul se bucură și de o familie care îl iubește și alături de care se simte împlinit. În rumă cu două zile a venit pe lume cel de-al doilea copil al artistului, o fetiță pe care și-a dorit-o tare mult.

Manelistul a publicat o imagine cu noul membru al familiei, lângă care a adăugat și un mesaj emoționant, în care îi mulțumește lui Dumnezeu pentru minunea pe care a primit-o. „De azi, viața mea a devenit și mai bogată. Dumnezeu mi-a mai trimis un dar pe lume, fetița mea Selena Ioana / fata lui Ionuț Cercel / surioara lui Patrick Ioan! Îți mulțumim Doamne pentru ea, pentru Patrick și pentru liniștea din casa noastră”, a scris Ionuț Cercel pe social media. 

Cum s-a lansat în muzică

Ionuț Cercel s-a remarcat în industria muzicală după lansarea piesei „Made in Romania”, în 2012. Manelistul era doar un copil atunci când a devenit un nume cunoscut și important pe piața muzicală, insă nu s-a lăsat purtat de vraja celebrității, ci și-a întemeiat o familie frumoasă, alături de care este cel mai fericit și împlinit om.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest