Ionuț Cercel își plânge încă tatăl mort de aproape un an: „Exact așa cum o spuneam și în urmă cu 18 ani…”

 

Cântărețul nu a reușit să treacă peste evenimentul din septembrie 2021, care pare să-l fi marcat profund.

 

În urmă cu aproape un an, în septembrie 2021, pe un pat de spital, marele Petrică Cercel se stingea răpus de noul coronavirus. Întreaga familie a sperat până în ultima clipă că cel care a fost capul familiei, stâlpul casei, își va reveni și va fi din nou pe scene și alături de cei dragi. Din nefericire, perfidul virus mortal de proveniență chineză l-a răpus. Chiar dacă a trecut o bună perioadă de timp, Ionuț Cercel nu l-a uitat pe cel care i-a îndrumat pașii în lumea artistică.

 

Ionuț Cercel a ținut să îi mulțumească public tatălui său, care nu mai este printre noi. De cinci ani, Ionuț Cercel nu a mai apărut pe scenă și a încercat să stea cât se poate de departe de luminile reflectoarelor. Cu toate acestea, românii îl iubesc, îl apreciază și îi ascultă muzica în continuare. Piesa sa a fost pusă la o petrecere sau la un festival, iar mulțimea a fost în delir. Videoclipul a ajuns și la Ionuț Cercel, care l-a postat pe contul său personal de Facebook.

 

”Ii mulțumesc tatălui meu pentru omul care sunt! Datorită lui și astăzi după 5 ani de când nu mai apar pe scenă ca solist vocal oamenii încă mă iubesc și imi ascultă melodiile ! Exact așa cum o spuneam în urmă cu18 ani , așa o spun și astăzi cu aceiași mândrie PENTRU CEI CARE NU MĂ CUNOSC, SUNT IONUT CERCEL, BĂIATUL LUI PETRICA CERCEL, #multumescoamenibuni. E greu să cânte o sală întreagă ACUM melodia ta in situația in care tu nu mai cânti de 5 ani… #performanță”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest