Ionuț Cercel nu mai are voie să cânte, din cauza problemelor de sănătate: „Am fost nevoit să mă opresc”

 

Ionuț Cercel, copilul minune al muzicii de petrecere, a dispărut subit din lumina reflectoarelor, din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat. Probleme din cauza căruia nu a mai avut voie să cânte deloc!

În cadrul emisiunii „Acces Direct”, Ionuț Cercel a dezvăluit că încă trece prin momente destul de dificile. Deși au trecut deja câțiva ani de când a fost sfătuit de medici să întrerupă activitatea artistică, pentru a-și proteja vocea, manelistul încă nu s-a putut întoarce pe scenă, din cauza problemelor de sănătate cărora nu le-a găsit nicio soluție.   

”Am o perioadă de trei ani de zile în care nu mai cânt cu vocea pentru că am avut niște probleme de sănătate vocale și am fost nevoit să mă opresc pentru o perioadă pentru care nu știu să spun.”, a zis Ionuț Cercel la Acces Direct!

Deși a umblat din cabinet medical în cabinet medical, Ionuț Cercel s-a lovit de același ridicat din umeri din partea doctorilor, din partea cărora voia să audă când va putea cânta, din nou. Chiar și așa, manelistul nu și-a pierdut speranța și este sigur că, la un moment dat, se va putea întoarce pe scena.

”Am fost la mai mulți doctori, dar n-au știut să-mi dea un răspuns concret. Sunt conștient că Dumnezeu mă va aduce din nou pe scenă.”, a mai spus Ionuț Cercel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest