Ionuţ Dolănescu, adevărul despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu! Artista a rămas blocată în America/ VIDEO

 

Ionuț Dolănescu nu a putut face parastasul tatălui său, la 11 ani de la moartea artistului, din cauza contextului actual în care se află întreaga planetă, din cauza pandemiei de coronavirus. Întors în România pentru ceremoniei, odată cu închiderea granițelor, interpretul de muzică populară nu s-a mai putut întoarce în America, acolo unde se află mama sa și restul familiei.

La 11 ani de la moartea tatălui, Ionuţ Dolănescu a făcut o serie de confesiuni emoţionante, în exclusivitate pentru Antena Stars! Artistul a mărturisit că în ciuda faptului că nu i-a putut organiza tatălui său un parastas așa cum se cuvine, a fost ținută o mică slujbă de cel care i-a fost duhovnic.

„Cu părere de rău, am fost nevoit să anulez parastasul tatălui meu, având în vedere starea de urgență în care ne aflăm. Mi-aș fi dorit din toată inima să-i pot invita pe prieteni, pe familia tatălui meu. Am fost împreună cu părintele duhovnic al tatălui, Emil Cărămizaru, la mormânt, am împărțit câteva pachete, au fost doar câteva persoane.” a spus Ionuț Dolănescu.

Mai mult de atât, interpretul de muzică populară a dezvăluit că toate concertele pe care trebuia să le susțină în România au fost anulate, motiv pentru care prezența lui pe meleagurile natale nu mai este motivată. Cu toate acestea, Ionuț Dolănescu nu s-a putut întoarce în America, acolo unde îl asteaptă restul familiei, din cauza pandemiei de coronavirus.

„Toate contractele și concertele s-au dus de râpă și vom rămâne o perioadă mai lungă în România. Sperăm să trecem cu bine peste această încercare.” a mai spus artistul.

Tot pentru Antena Stars, interpretul a mărturisit că Maria Ciobanu se simte foarte bine și nu este afectată de pandemia care a cauzat criză în toată lumea.

„Mama este bine sanătoasă și toată familia din Los Angeles. Nu este nimeni în carantină, dar trebuie să fim prudenți si să ne protejăm pentru că cel mai bine este să preîntâmpinăm pandemia. Mama voia să vină imediat după Paște, dar nu va mai veni. Mie îmi este frică de ceea ce va urma, de colapsul economic.” a completat interpretul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest