Ionuț Frumușelu și soția, atacați în Centrul Vechi: ”Apoi am căzut mortal”

 

Artistul a ajuns de la o petrecere direct la urgențe, după ce a fost tăiat cu o sticlă de bere.

 

Ionuț Frumușelu împreună cu partenera lui și câțiva prieteni au petrecut până în zori la un local din Centrul Vechi din București. În jur de ora 5 dimineața s-au decis să meargă la metrou, pentru a se duce la casele lor. Artistul a auzit în spatele lui un scandal între o mamă și fiul ei și s-a întors să vadă despre ce este vorba. A fost mișcarea care putea să-i fie fatală, pentru că apoi cei doi scandalagii și-au îndreptat atenția către el și grupul din care făcea parte.

 

Astfel, femeia respectivă a pus-o la pământ pe soția artistului cu o lovitură. Chiar dacă a căutat să mențină calmul, Ionuț Frumușelu a încasat și el o lovitură cu sticla, care i-ar fi putut fi fatală, potrivit propriilor spuse. „Când am văzut că ea a căzut jos, mi-a băgat mie sticla aici, 3 cm si ceva, mi-a intrat în barbă, sunt cusut la gură, mi-a intrat în nas, apoi am căzut mortal. Eu nu-mi mai aduc aminte nimic. A venit femeia aia, rădea așa ironic. Mi-au scos raport și ne-a dat o foaie, că radiografiile nu sunt complete. Eu sunt puțin umflat și la cap. Până am ajuns la spital, eu am fost inconștient”, a spus Ionuț Frumușelu la Antena Stars.

 

Așadar, artistul a ajuns de la petrecerea din Centrul Vechi direct la Urgențe, în stare de inconștiență. Ionuț Frumușelu se bucură acum că atât el, cât și soția lui au scăpat cu viață în urma loviturilor primite, dar nu înțelege cum este posibil ca agresorii lor să fie în continuare în libertate, chiar dacă a fost la poliție unde a depus plângere, însoțită de o filmare, în urma incidentului a cărui victimă a fost.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest