Ionuţ Gojman rupe tăcerea despre Denisa! Detalii inedite despre concurenta de la Insula Iubirii: „A vrut să fie văzută bine” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

„Insula Iubirii” a găzduit sezonul acesta cele mai controversate cupluri pe care insula le-a văzut vreodată! După ce Adrian a picat în mrejele ispitei Maria, după nici măcar cinci ore de când a cunoscut-o, nici partenera sa Denisa nu s-a dat în lături de la nimic! Invitat în cadrul emisiunii „Cool Summer Nights”, noua emisiune de la Antena Stars, Ionuţ Gojman a vorbit, fără menajamente, despre situaţia reală de pe insulă.

După ce episodul trecut a reuşit să contureze adevărata personalitate a Denisei, iată că Ionuţ Gojman a venit în completarea acesteia cu detalii inedite. Ispita masculină este de părere că fosta parteneră a lui Adrian a venit setată cu gândul de a îl avea pe Andi, indiferent de ce obstacole apar pe parcurs.

Motivul? Acela de a-şi crea o imagine pe spatele lui. Iar în acest fel ar putea fi cunoscută drept cea care „i-a pus capat” unei dintre cele mai dorite ispite masculine care au existat vreodată, în momentul difuzării emisiunii.

"Denisa a venit setată de acasă foarte bine, a tras să-şi atingă targetul ei de acasă. Targetul ei este Andi. A venit setată pe el. La o discuţie amicală a ei cu prietenele ei înainte de ajunge pe insulă a spus că ar fi mişto să se combine cu Andi că dă bine. A vrut să fie văzută bine, că Andi este un băiat super ok şi o să fie mişto când va ajunge înapoi în mediul ei", a spus Ionuţ Gojman la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest