Ionuţ Iftimoaie, primele declaraţii după ce a fost acuzat de escrocherie! Toate detaliile despre scandalul în care este implicat VIDEO

 

Ionuţ Iftimoaie este protagonistul unui scandal fără precedent. Fostul luptător de K1 este acuzat că a intrat în posesia unei case, din Iaşi, fără să plătească nimic. Şi mai mult de atât, a încercat să o vândă cu 1,3 milioane de euro.

Ionuţ Iftimoaie, Mitriţă Alexa şi Ionuţ Buzelan au achiziţionat, împreună, în anul 2008 o vilă şi un teren în Iaşi, de la Iulia Juncu, o femeie în vârstă de 76 de ani. Cei trei s-au angajat să achite suma de 550.000 de euro, atât în schimbul locuinţei, cât şi al terenului, valoare din care sportivul nu a plătit niciun leu.

În ciuda faptului că fostul luptător de K1 figurează în acte ca proprietar, acesta nu a scos niciun sfanţ din buzunar pentru a achita partea sa de datorie. Ceilalţi doi cumpărători au achitat o parte din bani, încă de la bun început, restul urmând să fie plătit în rate, conform înţelegerii cu deţinătoarea.

Între timp, Iulia Juncu a trecut în nefiinţă, de proces ocupându-se moştenitorii acesteia. Conform libertatea.ro, fiica doamnei, care este şi moştenitoarea legală a afirmat că „Când ne-am întâlnit cu domnul Iftimoaie, a spus că nu este interesat să locuiască acolo şi că deja a ăsit un client care să-i ofere 1,4 milioane de ruo, dar mai aşteaptă, că nu îi convine să vândă atât de ieftin. La această discuţie, el ne-a oferit două imobile, câte unul pentru mine şi pentru fratele meu, în valoare de 100.000 de eruo fiecare, în spatele Grădinii Botanie din Copou. Astfel, mi-am dat seama că vânează zone unde locuiesc persoane în vârstă, uşor de manevrat. Consider faptul că această casă a fost vândută la preţul derizoriu de 550.000 euro, o foarte mare escrocherie imobiliară, şi considerăm că nişte bătrâni la vârste de peste 76 de ani, care nu cunosc nici măcar pretul corect al unui euro, au fost induşi în eroaare pentru a vinde acest imobil. (...) Iftimoaie, care este singurul dintre cei trei care n-a dat bani, vrea să intre în posesia casei fără să o achite. A făcut contestație la executare și a câștigat, pentru că executorul mi-a făcut încadrarea aiurea!”.

Declaraţia lui Ionuţ Iftimoaie vizavi de toată situaţia în care se află, a fost de-a dreptul uluitoare

"Am cumpărat o proprietate, un teren și o casă, dar a venit criza și n-am făcut nimic. Nu este prima oară când această doamnă se plânge în presă. Am decis să vorbesc acum, deși m-au căutat și alții în legătură cu acest subiect. Sper să fie prima și ultima oară”, a declarat fostul luptător pentru Libertatea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest