Ionuț Rusu a pus stand-up-ul pe stand-by! ”Vrem să intrăm pe piața asta”

 

Fostul concurent de la America Express a luat o pauză de la stand-up. El a dezvăluit cu ce se ocupă în ultima perioadă.

 

Ionuț Rusu a devenit celebru grație stand-up-ului. Însă acum, după revenirea de la America Express, comediantul spune că a luat o pauză, orientându-și energia într-un domeniu conex: și anume în industria cinematografiei! Despre industria de filme spune că a devenit tot mai puternică în ultimii ani și că planurile se îndreaptă către această zonă.

„Deocamdată nu mai sunt pentru că am luat o pauză de doi ani și ceva, pentru că m-am axat foarte tare pe filmări, pe zona de filmări și atunci timpul nu mi-a permis, dar poate că la un moment dat o să mă întorc. Eu sper la un serial, cel puțin, începem să scriem și la filme, am văzut că e o industrie foarte puternică pe partea asta, acum ce vrea Dumnezeu, marele regizor din cer”, a declarat Ionuț Rusu, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.â

El a mai spus: „Vrem să intrăm și noi pe piața asta, adică lumea migrează dinspre filmele de la Hollywood spre filmele noastre și sper să se facă cât mai multe (...) Pe comedii ai mult, dar mai apoi vreau și pe dramă. Adică vreau să îi fac pe oameni să plângă la un moment (...) Sper să îmi iasă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest