Ipoteză halucinantă! Olivia Steer, ferm convinsă că vaccinul antigripal cauzează coronavirusul: „Atât de proști”

 

Olivia Steer face ce face și reușește sa intre în atenția tuturor cu fel și fel de ipoteze șocante, care țin, desigur, de vaccinuri. Cunoscută drept o adevărată militantă contra vaccinării, soția lui Andi Moisescu a aruncat o nouă bombă și suștine că vaccinurile antigripale vor cauza un nou val de coronavirus.

După ce premierul Ludovic Orban a anunțat că este de acord cu vaccinarea obligatorie, iar Nelu Tătaru a menționat că Ministerul Sănătății deja se pregătește de achiziționarea a milioane de doze de vaccin antigripal, Olivia Steer a postat pe contul său de socializare, un mesaj, în care s-a arătat revoltată de decizia statului de a impune vaccintarea prin lege.

”Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl inteleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el. Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus, ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Declarații halucinante despre pandemia de coronavirus

După ce Viorel Cataramă a anunțat că se va autoinfecta cu noul coronavirus, pentru a demonstra că nu există motive reale de teamă și că măsurile de siguranță luate de autorități au fost nefondate, Olivia Steer s-a arătat adevărată susținătoare a cauzei și i-a prezentat omului de afaceri respectul cuvenit.

”Tot ce îmi doresc e să urmăresc cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți. Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”, a scris soția lui Andi Moisescu, pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest