Ipoteze șocante! Răsturnare de situație în cazul mezzosopranei care a intrat în comă! VIDEO

 

După ce cazul mezzosopranei de la Opera din Iași a părut, la început, numai un acccident casnic tragic, ulterior au apărut tot felul de semne de întrebare, de răsturnări de situație și de controverse. Iar asta pentru că dosarul a fost preluat de Serviciul de Investigații Criminale Iași.

Una dintre controverse constă în diferența de timp între momentul accidentului și cel al sosirii ambulanței. Astfel că după ce aceasta ar fi căzut pe scări, în propria locuință la ora 23:00, iar ambulanța ar fi sosit la fața locului, abia a doua zi dimineață, la ora 7:00.

Suspect este faptul că nu soțul ar fi chemat serviciul de ugență, ci soacra mezzosopranei, după ce acesta și-a sunat mama și i-a spus în ce stare se află nora. În acest moment, artista se află între viață și moarte, la Terapie Intensivă, fiind în comă de gradul patru.

Totodată, polițiștii au găsit și alte dovezi. Urme de vomă pe un perete, semn că acesteia i s-ar fi făcut rău înainte de a cădea pe scări. S-a mai vorbit și de o alcoolemie de sânge extrem de mare în sângele cântăreței de operă, fiind descoperită în analizele de sânge care i s-au făcut ulterior.

Ce a spus purtătorul de cuvânt IPJ Iași despre situația mezzosopranei

„La data de 10 mai 2020, orele 7:15, organele de poliție au fost sesizate prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană vătămata din comuna Aroneanu, Iași, a suferit un accident casnic și necesită îngrijiri medicale de specialitate. Medicul legist a concluzionat că persoana vătămată a suferit leziuni cerebrale grave cu punerea în primejdie a vieții, fracturi costale și de bazin. A fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor. Prin ancheta ce se desfășoară urmează a se stabili împrejurările concrete în care victima a suferit leziuni.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest