Iri, dezvăluiri despre jaf! Ce bijuterii i-au fost furate Monicăi?

 
+2 click pentru
galerie

A plecat din România şi i-a încredinţat averea unei bune prietene. Dar un jaf ca în filmele de acţiune i-a pus sufletul pe jar Monicăi Gabor. Seiful prietenei a fost spart, iar hoţul a făcut curăţenie în el. Disperată, moldoveanca l-a sunat pe fostul soţ şi i-a cerut ajutorul.

"Monica este afectată, e normal să fie aşa. Nu înţeleg de ce nu a lăsat toate aceste bunuri la bancă, într-o cutie de valori, o costa cam o sută de euro pe an. Ea m-a sunat special să-mi spună ce i s-a întâmplat", a povestit afaceristul.

Paguba depăşeşte cu mult imaginaţia muritorilor de rând, mai ales că doar un ceas costa cât un apartament. Printre bijuteriile furate se numără şi inelul de logodnă şi verigheta pe care Iri i le-a oferit Monicăi.

"Cea mai valoroasă piesă e ceasul de 75.000 de euro, un ceas cu diamante, gravat cu numele ei şi data când a împlinit 21 de ani, pe care i l-am făcut cadou. Printre altele, a mai dispărut un diamant pe care i l-am luat la botez, inelul de logodnă, verigheta", a mai spus Irinel.

Mădălina Apostol, prietena Monicăi, este în stare de şoc, mai ales că şi Bianca Drăguşanu a rămas fără o parte din bijuterii, pentru că şi ea îşi lăsase podoabele în seiful cu pricina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest