Irina Cordoneanu, mamă şi femeie de carieră! Cunoaşte-l pe Radu, minunea din viaţa ei

 
+2 click pentru
galerie

E frumoasă, elegantă, iar publicul o îndrăgeşte pentru naturaleţea sa. Irina Cordoneanu, moderatoarea Matinalului de weekend de la Antena Stars, nu se dezice atunci când vine vorba de rafinament.

Da, o spunem noi, însă dovezile stau în ipostazele deosebite în care Irina apare de cele mai multe ori. Fie că o vedem în fiecare sfârşit de săptămână la emisiune, alături de Raru, fie în fotografiile postate pe Facebook, Irina dovedeşte de fiecare dată că, pentru ea, lucrurile mărunte sunt cele care contează: familia, prietenii, gesturile celor dragi, dar şi cei care o urmăresc la televizor.

Iar mai presus de orice, este Radu, băieţelul vedetei. Are 6 ani, e la şcoală, în clasa pregătitoare şi ce credeţi? Calcă pe urmele mamei, cel puţin în ceea ce priveşte curiozitatea.

"l-a luat la întrebări pe Moş Craciun, de ce are baston, ca adevăratul Moş nu are baston. Unde a lăsat sania cu renii şi dacă vede fără ochelari. Spiriduşului i-a spus că nu e spiriduş, de fapt e un simplu om costumat. Pe Crăciuniţă a plăcut-o şi a întrebat-o dacă e sau nu soţia lui Moş Crăciun. Totul la serbarea de Crăciun de la şcoala", povesteşte Irina Cordoneanu.

Cu Irina Cordoneanu şi Raru vă întâlniţi în fiecare weekend, de la 9 dimineaţa, la Star Matinal!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest