Irina Deaconescu, batjocorită de niște fete la piscină, înainte să anunțe că este însărcinată: „Mi se pare jalnic”

 

După ce a anunțat că este însărcinată, Irina Deaconescu a făcut dezvăluiri tulburătoare despre perioada în care și-a anunțat sarcina. Vloggerița a fost batjocorită de câteva fete la piscină, care au recunoscut-o de pe internet!

Irina Deaconescu are o comunitate formată din oameni foarte dragi ei cu care ține legătura în permanenență. Iar pentru că ultimele luni au fost destul de grele, din cauza starilor de rău cauzate de sarcină, vloggerița nu a putut să își țină la curent admiratorii cu lucrurile care i s-au întâmplat în această perioadă... până acum.

Blondina a povestit cum înainte de a face marele anunț, a mers la o piscină din Târgu-Jiu cu mama sa ca să se relaxeze. Acolo un grup de tinere au recunoscut-o și s-au așezat cât mai aproape de șezlongul ei. Fetele au început să râdă și să facă mișto de Irina, însă vloggerița nu a vrut să facă prea mare tam-tam, de teama de a nu îi face vreo poză și de a o pune pe internet, dat fiind că încă nu dezvăluise că este însărcinată.  

În schimb le-a rugat să înceteze cu comentariile nepotrivite, spunându-le că își dorește doar să se relaxaeze. Dar pentru că tinerele nu au încetat, a intervenit și mama Irinei care le-a bătut obrazul și le-a făcut să tacă.

„Dintr-o dată am văzut-o pe mama că a venit super nervoasă și a venit direct la ele <<Vouă nu vă este rușine, că vă văd de o jumătate de oră, râdeți încontinuu, arătați semne către fata mea! Nu vă e rușine că faceți oamenii să se simtă prost?>>. N-au zis nimic.(...) Mi se pare jalnic cum s-au comportat", a relatat Irina Deaconescu în Story-ul de pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest