Irina Deaconescu, despre suferința care îi umbrește fericirea că va deveni mamă pentru prima dată!

 

Irina Deaconescu și Cristi Manea vor deveni părinți pentru prima dată. Cu toate acestea, nu se pot bucura pe deplin, din cauza unei drame care încă o poartă pe umeri. Vlogger-ița a vorbit pentru prima dată despre suferința care le umbrește fericirea acum.

Irina Deaconescu și Cristi Manea trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, îmbrățișând noul rol în care au fost puși. Cu toate acestea, cei doi nu se pot bucura așa cum și-ar fi dorit, de acest miracol, din viața lor, iar asta pentru că trec printr-o dramă comună de care nu mulți știu.

Cei doi și-au pierdut două persoane foarte dragi. Este vorba despre tații lor, care din nefericire nu vor putea să își strângă nepoțica sau nepoțelul în brațe, ci doar îl vor putea veghea de sus.

”Ne pare rău că tații noștri nu au apucat să afle vestea asta, dar sunt sigură că ne văd de acolo de sus și sunt alături de noi. Sunt sigură că ei au avut un rol important de a face întâlnirea dintre noi posibilă. Sunt sigură că acolo la mijloc a fost mâna destinului sau ei doi au colaborat în Rai și ne-au făcut pe noi doi să ne întâlnim”, a spus Irina Deaconescu pe canalul său de YouTube!

Cu toate acestea, cei doi sunt nerăbdători să devină părinți pentru prima dată. Irina Deaconescu a fost cea care a anunțat oficial faptul că este însărcinată, după ce și-a ținut burtica ascunsă timp de șapte luni, iar asta ca părerile răutăcioase să nu o afecteze pe parcursul sarcinii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest