Irina Deaconescu, după operația de implant mamar: „Am două bile de bowling foarte tari”

 

Irina Deaconescu își împărtășește primele impresii după o intervenție chirurgicală de implant mamar, care a avut loc recent. Cunoscuta influenceriță din România, soția fotbalistului Cristi Manea, a dezvăluit că operația nu a fost una ușoară, dar este mulțumită de rezultatele obținute.

"Am născut două fetițe, le-am alăptat pe amândouă, am folosit pompa electrică. 'Fetele' mele nu mai arată cum arătau. Vreau să trecem un pic mai sus", spunea Irina Deaconescu la finalul lunii trecute, explicând motivul pentru care a decis să facă această intervenție.

După operație, tânăra a făcut primele declarații într-un videoclip postat pe contul său de Instagram. "M-am trezit, după o zi de somn, sunt aici. Am două bile de bowling foarte tari, dar vreau să vă spun că sunt foarte impresionată de tot ce s-a întâmplat. Nu am simțit absolut nimic, nu mă doare nici acum, doar că e ciudat că sunt foarte umflate", a explicat ea.

În ciuda faptului că operația a decurs bine, Irina Deaconescu a recunoscut că nu a fost una ușoară, din cauza complexității procedurii. "Nu a fost o intervenție ușoară, domnul doctor mi-a spus că a durat trei ore, în condițiile în care la dânsul durează maxim o oră, pentru că nu mi-a pus doar implant, a trebuit să taie în jurul areolei, apoi în jos, să taie piele și de acolo și apoi și sus, deci am un fel de ancoră plus tăietura în jurul areolei. Pielea mea, v-am spus, e distrusă, e trecută prin multe, și domnul doctor mi-a promis că va face tot ce e posibil să am cel mai frumos rezultat, și am văzut pozele, wow, sunt foarte drăguțe!", a explicat ea.

Cu toate acestea, Irina Deaconescu se declară foarte fericită de faptul că a făcut această intervenție și că rezultatele sunt pe măsură. "Sunt foarte fericită, domnul doctor e extraordinar, nu am ce să zic", a adăugat ea. În final, tânăra a mulțumit medicului care a operat-o și a dat asigurări că se simte bine și că se va recupera complet în următoarele zile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest