Irina Deaconescu, prima reacție după ce Cristi Manea a fost infectat cu COVID-19/ VIDEO

 

După ce Cristi Manea a fost confirmat cu noul coronavirus, Irina Deaconescu a oferit primele declarații despre care este starea de sănătate actuală a iubitului său!

Numărul de cazuri confirmate de coronavirus din echipa de fotbal CFR Cluj se înmulțesc pe zi ce trece. Printre jucătorii infectați se numără și Cristi Manea, fiind încă un caz confirmat, după ce Alexandru Pău a fost primul jucător infectat la club, iar după testele efectuate in cadrul echipei, ajungându-se până la 13 cazuri de coronavirus.

Ce a spus Irina Deaconescu despre situația iubitului său

Contactată de reporterii Antena Stars, Irina Deaconescu a mărturisit că este sigură că iubitul său va trece cu bine peste toată situația, dat fiind că este un sportiv de performanță și organismul lui va face față cu brio noului coronavirus.

Mai mult de atât, celebra bloggeriță a dezvăluit că atunci când l-a văzut ultima dată pe Cristi Manea, testul ieșise negativ, însă o să îl mai facă o dată pentru liniștea celor din jurul ei.

„Eu nu m-am mai văzut cu el de două săptămâmi că sunt în Târgu Jiu. Eu o să-mi fac oricum un test preventiv, dar știu sigur că nu avea cum era negativ, era toată lumea negativă în momentul în care am plecat eu. Evident (n.r e îngrijorată), toată lumea e, dar o să fie bine. El e puternic, e sportiv, sportivii sunt mai rezistenți decât noi restul. Cred că e internat, adică e pe drum spre internare. El e ok, se simte puțin slăbit.” a spus Irina Deaconescu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest