Irina Deaconescu și Cristi Manea, părinți pentru prima dată! Și-a etalat burtica de gravidă/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Irina Deaconescu și Cristi Manea vor deveni părinți pentru prima dată! Celebra vlogger-iță și-a etalat burtica de gravidă pe contul său de socializare, unde a făcut și marele anunț!

Irina Deaconescu a aruncat bomba în showbiz, în urmă cu doar câteva minute! Iubita lui Cristi Manea va deveni mămică pentru prima dată, iar surpriza este cu atât mai mare cu cât a reușit să îsi țină sarcina ascunsă, deși este destul de avansată, după cum se poate vedea din imaginea de mai jos.

Irina Deaconescu și Cristi Manea formează unul dintre cele mai fresh și stabile cupluri din lumea mondenă. Povestea lor de dragoste a început în luna octombrie a anului trecut și chiar dacă nu au niciun an de relație, acum se pregătesc să devină părinți pentru prima dată!

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani și cunoscuta vlogger-iță de 21 de ani se află în culmea fericirii, acum că vor avea un copil împreună! Cristi Manea a reacționat imediat la imaginea pe care a publicat-o femeia care îi va oferi primul moștenitor cu un comentariu plin de dragoste, în care i-a scris: "Te iubesc" 

Postarea Irinei Deaconescu cu burtica de gravidă a strâns mii de inimioare și comentarii pline de aprecieri și felicitări din partea vedetelor din România, printre ele numărându-se Alina Ceușan, Jo, Cristina Almășan, Adelina Pestrițu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest