Irina, fosta ispită de la “Insula Iubirii” a fost diagnosticată cu cancer: “Am primit cea mai mare palmă de la viață”

 

Irina, una dintre cele mai frumoase ispite care au participat la „Insula Iubirii” a fost diagnosticată cu cancer! Blondina, în vârstă de doar 24 de ani, a vorbit cu lux de amănunte despre cel mai greu moment al vieții sale și cum a reacționat atunci când a aflat tragica veste.

Începutul acestui an a debutat într-o manieră înspăimântătoare pentru Irina Stroia. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a fost diagnosticată cu cancer, însă nu a dat niciun detaliu despre ce i se întâmplă, până acum, când s-a simțit pregătită să vorbească.

Frumoasa blondină a dezvăluit că după ce a aflat că are boala necruțătoare, a decis să țină ascuns totul, pentru a nu-și face mama să sufere.

„La începutul anului am fost diagnosticată cu o formă de cancer. Pe scurt (pentru că voi dezvolta subiectul cu altă ocazie), am primit cea mai mare palmă de la viață. Nu puteam să plâng, să îmi manifest frica sau emoțiile în vreun fel pentru că mama mea a trecut prin destule în viața ei și să mă vadă și pe mine la pămânț ar fi distrus-o și mai tare decât vestea că unul dintre copiii ei are o boală ce poate ucide.”, a spus Irina Stroia.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Irina a făcut doar câteva seturi de analize, iar restul consulațiilor medicale s-au ținut online. La fiecare întâlnire pe internet, blondina a mărturisit că primea vești care îi dezintegrau sufletul bucățică cu bucățică, însă trebuia să ascundă starea de teamă și de panică pe care o trăia, ca cei din jurul ei să nu se prindă prin ce trece.

„Îmi spuneau că au avut cazuri cu analize asemănătoare care au trecut peste, dar și cazuri care în 3 luni au murit. Înghețam după fiecare apel. Pentru prima dată m-am închis în mine, încercând să ascund cât mai adânc frica. Nopți la rând adormeam plângând cu gândul că dacă mor, cine mai are grijă de mama mea, de fratele meu?”, a povestit Irina, ispita de la Insula Iubirii, potrivit Wowbiz.

Irina de la "Insula Iubirii" a câștigat lupta împotriva cancerului

Din fericire, Irina Stroia se simte mult mai bine în prezent și a reușit să iasă învingătoare din bătălia dură pe care a dus-o cu boala cruntă. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” le-a mulțumit tuturor oamenilor care le-a fost alături, chiar dacă nu au știut momentele teribile prin care a trecut, dar care au făcut-o să zâmbească în fiecare zi.  

“Iubiții mei frumoși, dacă nu ați fi fost voi în lunile astea, nu știu în ce măsură starea mea psihică ar fi fost bună. Scriu cu lacrimi în ochi, de fericire că vă am în viața mea, pentru că voi, alături de familie, îmi sunteți bogăția. Mi-ați făcut cel mai mare cadou prin simpla prezență, suportul necondiționat și crizele de râs oferite. Să îmi trăiți voi mie, pentru că fără familie și fără voi, prezentul ar fi fost cu totul diferit”, a spus Irina, ispita de la Insula Iubirii, pe contul de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest