Irina Loghin este într-o formă de invidiat. Ce nu mănâncă artista de mai bine de 50 de ani

 

Irina Loghin este una dintre cele mai mari artiste pe care România le are. Cu toate că artista are admirabila vârstă de 82 de ani se menține într-o formă de zile mari. Irina Loghin a dezvăluit ce obiceiuri are și o ajută să se mențină sănătoasă și veșnic tânără.

Irina Loghin a dezvăluit în cadrul unui interviu că toamnă de toamnă are o rețetă minune de must. Rețeta unică de must i-a încântat pe toți cei care i-au pășit pragul și au gustat-o. Artista a dezvăluit că are un ingredient secret pe care îl adaugă și care face minunipentru imunitatea organismului. Este vorba de hrean, pe care îl adaugă în must.

“Mustul cu hrean, pe care îl consum eu toamna, este preparat după o rețetă a mea, are un gust extraordinar şi se face în felul următor. Peste mustul obţinut din struguri, căpşunică se numeşte soiul, am pus hrean dat prin blender. Se pune circa 250 de grame de hrean, la o damigeană de 25 de litri.”, a spus Irina Loghin, conform click.ro.

Irina Loghin a declarat în repetate rânduri că are un stil de viață foarte sănătos de la care nu se abate niciodată. Marea cântăreață de muzică populară a împărtășit câteva dintre secretele ei cu publicul larg.

Marea cântăreață de muzică populară a dezvăluti că a renunțat la consumul de carne în urmă cu 50 de ani. Ea afirmă că mânăncă peste, dar și pe acela foarte, foarte rar. Lucurl pe care Irina Loghin îl face sfințește zilnic este mișcarea. Artista a povesti că nu trece ncii măcar o zi fără să facă măcat o oră și jumătate, uenori chiar două de sport. Artista a mai dezvăluit că mănâncă și foarte multe semințe și e o mare iubitoare de leurdă.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest