Irina Pavlenco a pierdut cenușa mamei sale: „Am introdus-o în acest medalion, pe care îl purtam aproape zilnic”

 

Fosta membră a trupei Sweet Kiss a avut un început de an groaznic, după ce a pierdut ultima amintire care o lega de mama ei, moartă în urmă cu trei ani.

 

Irina Pavlenco a avut o legătură special cu mama ei. Pentru a o avea mereu aproape, artista a purtat mereu un pandantiv în care a pus cenușa mamei incinerate. Zilele trecute, acesta s-a rupt și i-a picat de la gât. Chiar dacă a refăcut de două ori traseul pe care a mers în ziua respectivă, nu a fost chip să găsească medalionul cu mare însemnătate pentru ea.

„După moartea mamei, frații mei mi-au făcut cadou un medalion în formă de microfon, știind că eu iubesc muzica și noi pe mama am venerat-o și cenușa am păstrat-o. O parte din cenușă am introdus-o în acest medalion, pe care îl purtam aproape zilnic. După ce m-am întors din oraș, asta întâmplându-se acum două zile, când am intrat în casă, am văzut lănțișorul rupt. Am refăcut traseul de două ori și nu am reușit să îl găsesc”a povestit Irina Pavlenco la Antena Stars.

 

Cântăreața a alertat prietenii din mediul online, s-au dat o grămadă de distribuiri la mesajul ei, dar nimeni nu a sunat-o să-i dea marea veste că l-a găsit. „Am făcut apel pe toate rețelele de socializare, am lăsat un mesaj, dar din păcate nu m-a sunat nimeni să-mi spună că l-a găsit. Sper din tot sufletul, dacă îmi va spune cineva că l-a găsit să mi-l restituie. Nu mai am nici cealaltă cenușă, am aruncat-o în mare. Purtam pandantivul de trei ani. O simt aproape, atunci când am de luat o decizie importantă”a mai spus artista.

 

Artista a mai spus că a avut o relație foarte specială cu mama ei, care a murit în urmă cu trei ani: „Eu vorbesc aproape zilnic cu ea, ca și cum ar fi lângă mine și chiar simțeam conexiunea când purtam acel medalion, nu îi simțeam lipsa. Am visat-o în primul an cel puțin foarte des, mă ruga să nu mai plâng, mai am momente în care plâng. E foarte greu, am avut o legătură specială cu mama. Am avut o legătură strânsă de iubire, de prietenie”.

 

Trupa „Sweet Kiss“, din care a făcut parte Irina Pavlenco, alături de Nicoleta Aneni și Laurențiu, a făcut furori la începutul anilor 2000 cu melodii ca „Alin, Alin” sau „Floare albă, floare neagră”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest