Irina și Răzvan Fodor, în culmea fericirii: „Încă o fetiță în casa și în familia noastră”/ VIDEO

 

Irina și Răzvan Fodor sunt în culmea fericirii, după ce familia lor s-a mărit! Și nu este nicio glumă! Cei doi părinți au o nouă fetiță în sânul familiei, iar marele anunț a fost făcut pe conturile lor de socializare!

Irina și Răzvan Fodor formează un cuplu de mai bine de un deceniu și sunt la fel de îndrăgostiți ca la începutul relației. Din povestea lor frumoasă de dragoste a ieșit o fetiță minunată de care sunt tare mândri. Ba mai mult de atât, recent, cei doi și-a exprimat părerea despre un al doilea copil: "Ne-am tot gândit, dar trebuie să recunoaştem că ne e bine aşa, a crescut Diana, am devenit uşor egoişti, avem vacanţele noastre.", a spus Irina.

"Ea are vârsta, acum se fac copiii de la 30 în sus. La mine e problema. (râde) Nu că aş fi bătrânel, dar la 45 de ani, încă un copil, nu ştiu, sincer... E în pom treaba asta.", a completat Răzvan Fodor.

Au un nou membru în familie

Și dacă deocamdată încă nu au în plan să mai aducă pe lume încă un copil, au decis să aducă în casă, o cățelușă superbă pe care au numit-o Luna. Patrupedul a fost o reală surpriză pentru fiica celor doi, Diana, care își dorea un animăluț de companie de ceva timp.

Anunțul a fost dat atât pe contul de socializare al lui Răzvan Fodor, cât și al Irinei, desigur, fiecare cu mesaje diferite.

"După 3 ani de negocieri, multă documentare și multe gânduri, am lăsat garda jos în fața argumentelor. Luna, bine ai venit în familia noastră!"

Şi Irina Fodor s-a arătat foarte încântată: "Încă o fetiţă în casa şi familia noastră! O să îi punem creierii lui @razvan_fodor pe bigudiuri!"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest