Irinel Columbeanu a ajuns în sapă de lemn, dar nu renunță la răsfăț! Cum a fost surprins fostul afacerist/ VIDEO

 

I s-a golit buzunarul, dar e ceva la care nu renunță! Chiar dacă a ajuns în sapă de lemn, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Irinel Columbeanu, în ipostaze inedite.

Cum afară este soare și frumos, Irinel Columbeanu s-a hotărât să se relaxeze la o terasă din Capitală. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe milionar în compania unor prieteni si chiar părea să se simtă foarte bine.

Deși Irinel Columbeanu se confruntă cu probleme financiare, omul de afaceri nu poate să stea în casă. Atunci când vine vorba de plăceri, nimic nu mai contează pentru fostul milionar. Irinel Columbeanu mereu a fost obișnuit cu răsfățul, lucru la care, cu siguranță, nu poate renunța atât de ușor.

Îmbrăcat lejer cu un tricou și.o pereche de pantaloni scurți, afaceristul îi asculta pe prietenii săi care discutau de zor. Dacă până acum Irinel Columbeanu consuma doar băuturi fine când ieșea în oraș, iată că acum a optat pentru ceva mai simplu: apă plată.

Deși părea că se simte bine în compania prietenilor, la un moment dat Irinel Columbeanu a picat pe gânduri, semn că ceva îl frământa. Mai mult de atât, omul de afaceri a fost cam tăcut pe perioada cât a stat pe terasă.  

A fost executat silit

Banca la care milionarul a făcut un împrumut de 5,5 milioane de euro, l-a executat silit pentru că nu și-a mai plătit rata. Astfel că, Irinel a rămas fără vila de la Izvorani, fără zecile de terenuri în Ciolpani, precum și fără cele trei apartamente din București. 

Iar în prezent, Irinel Columbeanu stă în chirie într-o locuință din Colentina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest