Irinel Columbeanu a schimbat blonda cu o brunetă și a fugit în La Vegas! Nici gând să revină prea curând în România

 

Irinel Columbeanu nu mai vrea în România. America l-a acaparat cu totul. Sau, mai bine zis, domnişoarele care îi ţin companie acolo. Cu ce se răsfaţă afaceristul în nopţile fierbinţi, s-a aflat în urma fotografiilor dezvăluite pe rețelele de socializare.

Irinel Columbeanu a prins gustul Americii şi pare că îi place rău. Escapada făcută la bunul lui prieten, Nick Rădoi, l-a cam readus la viaţă pe seriosul afacerist. Petrecerile cu tinere blonde, avide de distracţie l-au acaparat total. Dar,  se pare că Irinel nu renunţă la vechile obiceiuri.

Şi tot brunetele îi plac mai mult. Aşa că, a făcut rapid rost de o domnişoară înaltă, cu picioare lungi şi bine lucrate, alături de care să petreacă nopţi fierbinţi pe tărâm american. Şi nu oriunde, ci tocmai în în Las Vegas.

Idila a început cu o cină târzie într-un restaurant de fiţe din oraşul care nu doarme niciodată şi a continuat cu o invitaţie elegantă la concertul lui Jennfer Lopez.

Într-o asemenea atmosferă şi companie, păi să nu te simţi ca la 20 de ani? Şi înţelegem perfect de ce Irinel nu mai vrea să vină acasă!

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest